Nibe Frånluftsvärmepumpar – Energiåtervinning i varje andetag

I ett hus byggt 1980 eller senare är den vanligaste, enklaste och mest lönsamma lösningen för uppvärmning och varmvatten att installera en frånluftsvärmepump. Enkelt beskrivet återanvänder den energin från den varma inomhusluften innan den lämnar huset genom ventilationssystemet. Med frånluftsvärmepump från NIBE betalar du bara hälften för uppvärmning och varmvatten, eller t o m ännu mindre, jämfört med en konventionell elpanna med mekanisk frånlufts­ventilation. Resten är gratis. Det här är dessutom en perfekt lösning vid nybyggnation upp till ca 200 m2.

Kostnadsfritt hembesök eller vill du bara prata värmepumpar?

Låt oss börja med ett samtal! Fyll i ditt mobilnummer och klicka på skicka så ringer någon med mångårig erfarenhet av dimensionering och installation upp dig.

Skicka in ditt mobilnummer så ringer vi upp!

NIBE F750

NIBE F750 är en värmepump av den nya generationen. Den är utvecklad för att möta de nya hårdare byggreglerna men passar även för utbytesmarknaden.
Passar för hus upp till 200 m² med vattenburen radiatorkrets eller golvvärme.
Läs mer på NIBE.se

NIBE F370

Komplett värmepump som ger värme, varmvatten, ventilation och återvinning. Pumpen är lämplig för hus mellan 80 – 200 m².
Läs mer på NIBE.se

NIBE F470

Komplett värmepump som ger värme, varmvatten, ventilation, värmd tilluft och återvinning. Pumpen är lämplig för hus mellan 90 – 200 m².
Läs mer på NIBE.se

NIBE F110

Inbyggd i värmepumpen finns en varmvattenberedare som är isolerad med miljövänlig cellplast för minimala värmeförluster.

Varmvatten och ventilation, kan schemaläggas för varje veckodag eller för längre perioder (semester).

På värmepumpen finns en display med lättförståeliga menyer som underlättar inställningen av behaglig varmvattenkomfort.
Läs mer på NIBE.se

NIBE F730

NIBE F730 är en värmepump av den nya generationen. Den är utvecklad för att möta de nya hårdare byggreglerna men passar även utmärkt för utbytesmarknaden.

Passar för hus upp till 200 m² med vattenburen radiatorkrets eller golvvärme.
Läs mer på NIBE.se

Share This