Om Värmepumpsteknik

ÖVT startades av Peter Sterling som har över 30 års erfarenhet av värmepumpar.
Affärsidén är att erbjuda kompletta installationer i samarbete med kompetenta installatörer och brunnsborrare för att du som kund skall kunna få en högkvalitativ anläggning till bästa pris som garanterar låga driftskostnader i många år framöver.
Genom att slimma organisationen så är vi relativt okänsliga för konjunktur svängningar samt den naturliga fluktuering som förekommer mellan vår och höstsäsong.

Nibe, Bosch och Daikin som vi arbetar med har stora servicenät så det är aldrig långt till närmsta servicestation.

Vi är experter på Värmepumpar!

Vi på Värmepumpsteknik har bra koll på värmepumpar, både luft-vatten värmepumpar, bergvärmepumpar och jordvärmepumpar. Hos oss hittar ni ett stort utbud av Nibes, Bosch och Daikins värmepumpar. Vi levererar värmepumpar runt om hela Östergötaland med stor kundbas i Linköping och Norrköping.

Hos oss på ÖVT behöver du som kund inte betala för dyra lokaler eller dyr annonsering.
Du hittar oss på nätet , antingen att du själv har fyllt i en av de intresseanmälnings siter som finns, typ Bergvärme-info.se , proffsofferter eller liknande eller så har du blivit rekommenderad av någon du känner.

Vi hjälper dig att hitta rätt Värmepump i Linköping

Tveka inte att kontakta oss, värmepumpen du söker finner du hos oss, med mångårig erfarenhet av dimensionering och installation så hittar du säkert din värmepumps lösning hos oss.

Välkommen till oss, vi bryr oss om dig och din värmepump!

Vilka värmepumpar hittar du hos ÖVT?

Vi säljer och installerar värmepumpar av märkena Nibe, Bosch och Daikin, då vi anser att dessa värmepumpar håller den högsta kvalitén.

Hos oss hittar du bergvärme, luftvattenvärmepumpar samt frånluftsvärmepumpar från Nibe.

Bergvärmepumpar från Bosch.

Vi kompletterar med Daikins sortiment som bland annat består av en bergvärmepump som fått “Bäst i test” hos Energimyndigheten.

Bergvärme

Bergvärme är vår största specialitet då det passar de flesta hus, ibland kanske man måste konvertera från direktel, men det fixar vi också.
Bergvärme är ett smidigt sätt att hämta sin energi då det tar liten plats.

Luftvattenvärmepumpar

Luftvattenvärmepumpar är mest lämpliga där det är långt till berg eller där du inte får borra.
Luftvattenvärmepumpar är ett heltäckande system, men med lite mer el-tillskott än bergvärme.